Skip to main content

Op zaterdag 14/09 was het zover, het eerste eetfestijn van Team Adapp. De maanden voorafgaand heel wat tijd gestoken in de voorbereiding van dit feestje. Met een bang hart de weersvoorspelling afgewacht maar zelfs daar was de planning perfect. Prachtig weer op zaterdagavond. Het AdApp team heeft zijn beste beentje voorgezet om alle aanwezigen een prachtige avond te bezorgen en aan de vele positieve reacties die we hebben gekregen is dit denk ik ook gelukt. Enkele sfeer foto’s van de avond onderaan dit bericht.

Met de nodige fierheid kan ik aankondigen dat ons eetfestijn in totaal 5766 Euro heeft opgebracht.

Vanuit Team Adapp willen wij alle aanwezigen van harte bedanken!!

Uiteraard is dit niet mogelijk zonder de nodige sponsors die geloven in ons project. Hartelijk dank voor jullie blijvende steun:

#Exclusive networks#Denys#Tegelwerken Lippens#Fietsen Cycloon#Argenta Eeklo#Beelaert#Fiesiek#Crescendo#Fixovelo#Fitopolis#Ridley#betough#Meat&More#Bakkerij Kris#GoeGezet#Linde72#Wijnhandel Neyt#Flandria Drinks#

Speciale dank aan Hilde en Koen van Smaak’et voor de begeleiding voor en tijdens ons eetfestijn!!

Uiteraard stopt het hier niet. Op 16/11 organiseren wij onze derde quiz ten voordele van Studio Nona, een onderdeel van het KK fonds. Wacht niet te lang om in te schrijven want de registraties komen vlot binnen.

Na de quiz maken we de totale som die we kunnen schenken aan het kinderkankerfonds zo snel mogelijk bekend. We hopen op een getal van 5 cijfers….. To be continued!!

De dankbare voorzitter van Team Adapp

Roald

 

Leave a Reply