Skip to main content
Beste lezers, sympathisanten, supporters,
Het voorbije jaar was er 1 die we als sportteam best zo snel mogelijk trachten te vergeten. Van wedstrijden was er weinig nieuws te rapen op onze blog, er waren er dan ook gene. Zelfs in het algemeen was er niks te melden, geen events , geen quiz enz.
Een sportteam die dan nog als rode draad in zijn werking het inzamelen van geld voor een goed doel heeft was in 2020 al helemaal gesjosd. Maar niet getreurd, zoals ieder jaar gaan we nog steeds een bedrag schenken aan het Kinderkankerfonds. We zijn de centjes aan het samen schrapen van een actie hier en daar en het finale resultaat maken we bekend rond Nieuwjaar. Maar schenken zullen we!!
Uiteraard kunnen we ons allemaal in het hoekje zetten maar zo zit Team AdApp niet in mekaar. We gaan er vanuit dat 2021 helemaal anders gaat zijn en we beginnen allezins met een heel mooie nieuwe samenwerking.
In 2021 fietst Tim Oost Architect de 1.000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. Om te kunnen deelnemen moet er eerst  11.000 euro ingezameld worden en hierbij gaat Team AdApp Tim helpen met verschillende iniatieven.
Een eerste actie die we samen met Tim opzetten is PASTA TEGEN KANKER.
Steun ons op een lekkere manier door heerlijke spaghetti (bolognese of veggie) te bestellen. Bestellen kan tot maandagavond 18 januari via deze link: https://www.teamadapp.be/pasta-tegen-kanker. Kom de spaghetti ophalen of laat hem aan huis leveren in Evergem, Waarschoot, Lovendegem, Zomergem, Eeklo, Mariakerke of Wondelgem op 22, 23 of 24 januari. Dank u!
Indien vragen, richt u gerust tot de atleten van AdApp. Zij kunnen helpen.
De bereiding van de heerlijke spaghetti laten we in de professionele handen over van:
gr,
Roald

Leave a Reply