Skip to main content

Het eerste wist je datje ligt dus redelijk voor de hand. Ons eetfestijn is ruim op voorhand uitverkocht. Nu kunnen alle atleten van Team AdApp zich concentreren om er een zo mooi mogelijk feestje van te maken. De voorbereidingen zijn volop bezig.

Een tweede wist je datje. Zoals jullie reeds weten zijn de verschillende gerechten die te krijgen zijn in de foodmarket gekozen op basis van de landen waar onze leden wedstrijden hebben afgewerkt. Zo is er een Zuid Afrikaans stoofpotje met kip.

Het wil nu wel lukken dat Michel Meysman nu in Zuid Afrika is om deel te nemen aan de Cape Pioneer (https://capepioneer.co.za/), een 8 daagse MTB wedstrijd met de nodige klim kilometers onderweg. Morgen geven ze het start schot. Veel succes Michel!!

Het derde wist je datje:

Een event die als voornaamste doel heeft om geld in te zamelen voor het kinderkankerfonds kan alleen maar succesvol zijn door de ondersteuning van partners die geloven in ons project. Voor het eetfestijn doen Koen en Hilde van Smaak’et, de firma Meat en More en de gemeente Lievegem elk op hun manier een serieuze duit in het zakje om ons toe te laten zoveel mogelijk eurootjes in te zamelen tijdens deze avond. Hartelijk dank daarvoor!!

Het vierde wist je datje: 

tijdens ons eetfestijn kan een grandioze tombola natuurlijk niet ontbreken. Mensen die reeds deelgenomen hebben aan onze quiz weten dat onze tombola prijzen de  moeite zijn en dat is nu niet anders.

             

Eerste prijs geschonken door Fixovelo : een mooie fiets ter waarde van +/- 600 Euro

Tweede prijs geschonken door wijnhandel  Neyt : een champagne weekend voor twee personen

Derde prijs geschonken door Cycloon : een Garmin Edge explorer.

Een vijfde wist je datje: Onze foodmarket gaat open iets na 18u en blijft open tot 22u. Dus iedereen krijgt ruimschoots te tijd om rustig te kunnen genieten van het aangeboden eten.Wij kijken er naar uit om jullie volgende week allemaal te ontvangen op wat hopelijk een onvergetelijke avond gaat worden…

gr,

Roald

 

Leave a Reply