Skip to main content

Ik denk dat de titel van dit korte artikel genoeg zegt. Eindelijk kunnen we beginnen aan wedstrijden. Na een valse start een drietal weken terug gaat morgen de Stromar triathlon https://www.brogo.be/nl/evenementen/stromar-triatlon-lievegem in Lievegem dan toch door. Niet alleen vaardigen wij een hoop deelnemers af maar springen wij ook bij tijdens de wedstrijd om alles in goede banen te leiden. Bro.Go en AdApp is al een samenwerkend vennootschap en dit zetten we alleen maar verder.

Volgende atleten starten morgen:

Individueel

  1. Mario Coryn
  2. Wannes Wylin
  3. Aäron Overmeire
  4. Frederick Vlerick

TRIO’s

  • Team Adapp I: Zwemmer – Nele Van Poecke, Fietser – Petra De Walsche, Loper – Marleen Deruyter
  • Team AdApp II: Zwemmer – Wim Laloo, Fietser – Christophe De Mits, Loper – Nelis Declercq
  • Team AdApp III: Zwemmer – Roald Leijnen, Fietser – Michaël De Moor, Loper –  Koen Grawet

Frederik veel succes op je eerste halve triathlon!!

Als we er dan toch aan beginnen dan doen we het ook goed. Zondag gaat d’n Tom Dumoulin van team AdApp namelijk Maarten Van De Vijver deelnemen aan de GNFY Alpes Vaujany, 1 van de eerste cyclo wedstrijden dit jaar. Aangezien het in de Alpen is zou het belachelijk zijn dat het plat is. Vandaar een sneukeltoerke van 119km en 4000hm.

Na zijn opwarming op zaterdag gaat Christophe De Mits dinsdag de jonge gasten het vuur aan de schenen leggen in Bassevelde tijdens de een wedstrijd voor elite zonder contract.

Dus veel te doen de komende dagen en eindelijk zijn we in staat om onze mooie teamkledij  te presenteren aan het Meetjesland en daarbuiten.

Uiteraard met dank aan onze trouwe hoofdsponsors:

Fiesiek

Allen succes morgen en de komende dagen en na zo een lange tijd en de vele training uren, no stress maar vooral genieten.

gr,

Ro

Leave a Reply