Skip to main content

Tja, een titel die je niet verwacht op de blog van een sportteam maar dit weekend is dit echt wel van toepassing.

Toch wel met de nodige trots mag ik aankondigen dat we afgelopen donderdag onze sponsor overeenkomst met onze hoofdsponsor Exclusive Networks hebben verlengd voor een periode van 3 jaar. Zij geloven volledig in onze filosofie van sporten met een link naar het goede doel en blijven ons dus trouw als sponsor. En is trouw niet 1 van pilaren van het goed huwelijk.

Dat brengt ons met een geweldig bruggetje naar een mooi moment dit weekend. Gisteren zijn Shirley en Wesly in het huwelijksbootje gestapt. Vanuit Team Adapp van harte proficiat!!

Achter iedere sterke atleet staat een sterke vrouw Wesly šŸ™‚

Een koppel die al veel langer in het bootje zitten zijn Wim en Saskia. Om het wat spannend te maken staan zijn dit weekend samen aan de start van de 111 in Deinze. Wim gaat het 1 km zwemmen en 100km fietsen voor zijn rekening nemen en Saskia gaat in de afsluitende 10km de concurrentie murm lopen. Succes beiden!!

En dan last but not least, the mean machine Jurrie die morgen zijn tweede Ironman van het seizoen gaat verorberen.

Jurrie staat aan de start in Vichy en in tegenstelling tot de wedstrijd in Ierland zal hij nu zeker geen last hebben van onderkoeling. Een vlotte 34 graden zijn ideale omstandigheden voor Jurrie. Wat heeft dat nu met een huwelijk te maken hoor ik u al denken. Awel als u vrouwke u alleen laat vertrekken om te gaan doen wat je het liefste doet dan moet dat toch een goed huwelijk zijn, is het niet Nathalie??

Veel succes Jurrie. Uiteraard live te volgen via de Ironman App!!

gr,

Ro

 

Leave a Reply