Skip to main content

Morgen zondag staan Wim Laloo en Mario aan de start bij de halve Triathlon in Gravelines Frankrijk. Voor Wim een specifiek doel op zich na een zeer geslaagd WK in Samorin. Voor Mario is dit het volgende opstapje naar de zijn Ironman in Kopenhagen die Augustus gepland staat.

Aaron en Kristof zullen het beste van zichzelf geven in Eeklo tijdens de 1/4 triathlon georganiseerd door MTV. Mogen de beste winnen 🙂

De voorbij weken hebben onze leden tal van mooie prestaties geleverd. Michel Meysman is bvb 3rd geworden op het Belgisch kampioenschap MTB marathon bij de masters. Straffe kost!!

Christoph De Beule heeft dan weer een succesvol debuut gemaakt in de triathlon sport tijdens de wedstrijd in Beernem. Christoph heeft op zijn eigenste manier een verslagje geschreven van ervaringen tijdens zijn debuut.

Vaderdag = Eerste restaurant bezoek in Beernem ?

Vaderdag …. Ik hecht eigenlijk weinig belang aan deze dag. Het is voor mij meer de herinnering aan het feit dat ik de papa ben van onze schat Roos.

Deze morgen mocht ik dan na het wakker worden reeds een eerste zelfgemaakt cadeautje van haar ontvangen. Traditioneel gaan we dan meestal ook wel iets eten en vandaag had ik zelf een restaurantje uitgekozen in Beernem.

Voor het eerst keer zou ik aanschuiven in het resto van Kallemoeien te Beernem. Op het menu een kwart trio van sport met als voorgerecht 1000m zwemmen, gevolgd door 45 km fietsen en een lekker dessert a la 10km lopen.Aangezien de weergoden ons niet in de steek lieten, namen we plaats op het terras.

De aanwezigheid van zo’n 450 andere eters, liet vermoeden dat dit een zeer gekende plaats was in de streek. Na een korte uitleg over het menu werden in een 4 tal ronden gestart met het “zwem”- voorgerecht.Ik plaatste mij op de laatste rij om zo comfortabel en rustig mogelijk dit voorgerecht te verorberen.

Uiteraard kwam ik als een van de laatsten aan de beurt voor het afruimen, maar dat toch was het smakelijker dan gedacht en kon ik met een gerust gemoed aanschuiven aan het hoofdmaal.

Dit werd in 2 keer geserveerd.

Hierbij viel het toch op dat ik toch mijn smaak pupillen sneller verwende , dan een aantal andere restaurantgangers. Bij de 2e shift gaf ik mijn smaak pupillen nog iets minder tijd om alle smaken op te nemen, maar toch bleef het genot aanwezig.

Voor het dessert waren er 3 gangen voorzien. Alhoewel er 3 keer was gekozen voor hetzelfde dessertbuffet, hoopte ik toch bij elke gang dezelfde hapjes te kunnen eten.

Dit laatste is perfect gelukt en met een zaligmakend gevoel kwam onze dochter haar papa proficiat wensen.

Dit gebaar, samen met de aanwezigheid van een aantal mensen, maakten van dit restaurant bezoek een super geslaagde ervaring, dewelke smaakt naar meer.

Bedankt aan allen voor hun support, het gaf dat extra pigment op dit al lekkere menu.

Sfeer en gezelligheid: 9/10

Eten:9/10

Mein gedacht ?

Beuleken aka Marcsken “choco”-melk

 

 

Leave a Reply