Skip to main content
Wedstrijdverslag

Sandman Inferno

By 19/03/2017maart 24th, 2017No Comments

Strandduathlon: 5R-40MTB-10R

5R

parcours met ronden van 2,5 km. Starten vanop de dijk en lopen richting strand om dan vervolgens in duinen terug te keren. Een zwaar loopparcours en dit met wat overschot afgewerkt.

40 MTB

Parcours van 2 ronden van 20 km met telkens een 6 tal km wind mee en dan terug tegen de wind om vervolgens wat te ravotten in de duinen. Daar veel bochtjes met kleine klimmetjes.

Echt een tof parcours.

Het eerste rondje verliep vlot : wind tegen op het strand en mooi kunnen rondraaien met een klein groepje. In de duinen heb ik dan wat afstand genomen.

Ik kon dan net niet aan sluiten bij het volgende groepje waardoor ik alleen zat tegenwind. Lastig!

Na wat te bekomen , de laatste duinenstrook vlot kunnen afwerken.

Ook 2 keer wat belachelijk gevallen in het zand en een 38-11 , de grootste versnelling bij een standaard MTB, is te klein voor wind mee op het strand. Dus daar zit nog wel wat verbetering in.

10R

Zelfde parcours als in’t begin maar dan 4 rondjes

Als ik van mijn fiets stapte voelde ik al een krampke opkomen. Aan de bevoorading eventjes gestopt en veel water gedronken. Samen met een compagnon van hetzelfde niveau de rondjes afgewerkt en

naarmate het einde vorderde ging het zeker niet slechter. We konden nog wat volk oprapen.

[edgtf_blockquote text=”Uiteindelijk 17e van de 84 starters geworden. Wedstrijd is echt een aanrader!” title_tag=”h2″ width=””]

 

Kris Coddens heeft de wedstrijd gewonnen.

Leave a Reply