Skip to main content

Morgen vertrekken liefst 28 AdApp’ers (mix van atleten en familie) naar Mallorca op onze eerste teamstage. Toch weeral een nieuwe mijlpaal die we bereiken met ons team. De organisatie van onze stage laten we in de goede handen van Sam en Alexander van Bro.GO.

Hun professionele aanpak, de gekozen bestemming, het hotel en de training faciliteiten viel direct in de smaak bij velen van ons. Wat helemaal de kers op de taart zette was het feit dat Sam en Alexander per volwassene die meegaat op stage 25 Euro doneren aan Team AdApp ten voordele van het kinderkankerfonds. Onze spaarpot voor 2019 is direct terug een beetje groter geworden:

Team AdApp dankt de brothers!! 

De weersvoorspellingen zijn momenteel veelbelovend voor een uitstekende trainingsweek.

Deze stage zou de basis moeten leggen voor velen van ons voor de komende wedstrijden. En indien niet gaan we in ieder geval van genoten hebben.

Ondertussen in onze wedstrijdkalender op de website ook up to date. https://www.teamadapp.be/wedstrijden/  Zoals jullie gaan zien gaan we dit jaar heel wat landen bezoeken om deel te nemen aan wedstrijden.

Van wedstrijden gesproken. Om dit eigenste moment zijn Michel en Tits aan de slag in Kroatie in de 4islands MTB wedstrijd.

 

Een uitermate zware MTB meerdaagse. Ze staan momenteel na dag 4 op mooie 14 plaats bij de mixed koppels. De grand final is morgen. Een relatie test die kan tellen denk ik zo eventjes luidop 🙂

AdApp is terug wat groter geworden. In 2019 zijn er 5 nieuwe leden bij het team gekomen. Van zodra onze website up to date is met nieuwe foto`s komen we hier nog eens op terug met meer info.

gr,

PDG Team AdApp

Leave a Reply