Skip to main content

Zaterdag 4 februari was het tijd voor onze kick off van het nieuwe seizoen.

Hieronder een impressie:
De dag begon om 8:45 met een InBodyscan afgenomen door het BLUe team (https://blue-eede.nl/lichaamssamenstelling)!

Vervolgens stond er een mooie rit in de lokale polders op het programma. Een ritje met maar liefst 20 leden! Dit doet smaken naar meer.
Na een verfrissende douche in het BLUe sportcentrum serveerde Smaak’et ‘s middags een heerlijke spaghetti. Veel tijd voor een siësta en koffie was er niet want onze voorzitter wilde onmiddellijk werk maken van de AdApp ledenvergadering.
Voor degene die een definitie van een AdApp ledenvergadering niet kennen: we beginnen serieus dan slaat het plots over naar wat hilariteit om dan met enige moeite terug serieus te worden. Maar het mag gezegd worden: de vergadering was krachtig en duidelijk.
Seizoen 2023 draait vooral rond:

samen sporten, samen aan wedstrijden deelnemen, samen geld inzamelen voor het goede doel.
Na de vergadering hadden de meesten wel zin in een siësta en koffie maar de volgende puntjes op de agenda stonden al klaar:
* een uitgebreide uiteenzetting door Claudia Smet over de producten van Svensson. Svensson is gespecialiseerd in sportvoeding maar ook in voedingssupplementen.
* bespreking van de InBody scan resultaten met toch een aantal verrassingen.
De verrassingen en/of ontgoochelingen werden doorgespoeld met een koffie, watertje of cola zero. Na de bespreking werd er tijd voorzien voor het passen van de triathlonkledij en helmen. Thanks Fixovelo! Fiesiek gaf ons, zoals we al jaren gewoon zijn, deskundig advies bij het passen van de Saucony loopschoenen .
Tussendoor konden we ook onze nieuwe fietstenue van Craft bewonderen.

Als afsluiter van onze dag hadden we nog een receptie georganiseerd voor onze sponsors, sympathisanten en familieleden.
De catering werd opnieuw ter harte genomen door Smaak’et. De gezonde hapjes werden enorm gesmaakt…er werd  meer dan eens aangeschoven om te proeven van alle lekkernijen. Toch handig zo’n cateraar in het team!  
Natuurlijk verloren we het goede doel, waar Team AdApp zich al jaren voor inzet, niet uit het oog. Hendrik, papa van van Colette en lid van het oudercomité van KinderKankerFonds, , kwam ons duiding geven bij de werking en de initiatieven van het Kinderkankerfonds. Hendrik vertelde ons uit eigen ervaring  dat de ingezamelde centen heel goed en efficiënt worden gebruikt. Reden genoeg om ook de komende jaren ons vol in te zetten voor het Kinderkankerfonds: https://kinderkankerfonds.be/.

Zonder onze sponsors is de clubwerking en geldinzameling niet mogelijk. Graag willen we onze trouwe sponsors bedanken voor het vertrouwen:

Exclusive Networks
Argenta Eeklo
Fiesiek
Fixovelo
Schrijnwerken Beelaert
Tegelwerken Lippens

Graag verwelkomen wij een aantal nieuwe sponsors die ons willen steunen in onze werking:

Forest plus
Blue eede
SvenssonLeave a Reply