Skip to main content

Na al een zeer mooi seizoen staan we dit weekend voor een paar belangrijke afspraken op zowel sportief als extra sportief gebied.

Nr 1: Het is natuurlijk vrij uniek als je als club die pas een 9-tal maanden bestaat kan aankondigen dat 1 van onze atleten na een kwalificatie in Luxemburg aan het Ironman 70.3 wereldkampioenschap in Chattanooga, Tennessee mag deelnemen.

   

Wim Laloo gaat onze eer en die van Belgie verdedigen (beetje overdrijven kan geen kwaad he!!) in Trump land. Enkele sfeer beelden die Wim ons al bezorgd heeft. Stralende zon, mooie omgeving en blijkbaar uniek evenement… en een selectief parcours op maat van de Wim 🙂

  

Start zondag 8:00 am Belgische tijd. Uiteraard live te volgen via de Ironman website. Wim heeft nr 1880.

Nr 2: Onze veelvraat Michel gaat rustig door met zijn al machtig seizoen.

Zondag is 1 van zijn belangrijkste doelen van dit jaar, namelijk het Belgisch kampioenschap bij de masters XC MTB marathon die doorgaat in Bouillon tijdens de welgekende Grand Raid Godefroy. Michel krijgt daar 160km MTB plezier voor de wielen geschoven met in totaal maar liefst 4185 hoogtemeters. Volgens mij gaat het lastig genoeg zijn om het verschil te maken!! Go go Michel!! Borst nr 16032, uitslag te vinden op chronorace

 

Nr 3: Brico cross Eeklo

Wie, de rest van de nest van Team Adapp inclusief vrienden en familie. Allen present om onze eigen wedstrijd succesvol af te ronden, namelijk 2000 lotjes voor het kinkerkankerfonds verkopen.

 

greetz

Ro

Leave a Reply