Skip to main content

Wederom een druk weekend voor de AdApp’ers.

Petra staat zondag aan de start van haar eerste triathlon, de Kallemoeie Triathlon. Zwemmen zal de uitdaging zijn, na het wisselen kan de inhaalrace beginnen. Een eerste goede test voor haar triathlon op Alpe D’huez.

Lizzy start dan weer in de Beker Van Vlaanderen in Gentbrugge, kan ze nog wat afpitsen van die 2m39s op haar 800m. De opbouw naar het Belgisch kampioenschap gaat voort..

Maarten gaat van start in de Ridley Trois Ballon in de Vogezen. Een revanchke op vorig jaar na lek te rijden in de laatste 10km. 4400 hoogtemeter, 210km, let’s rumble!!

Michel gaat de ardennen nog eens onveilig maken tijdens de Wallonia cup op Baraque Friture. Zal wederom een stevig ritje worden. Gaan we terug voor een mooie top 10 plaats?!?

Aaron start in de 1/2 triathlon van Breda. Verdere opbouw naar de Ironman van Franfurt na een goede start vorige week..

En last but not least Christophe De Mits staat aan de start van een ploegentijrit in Oudenaarde met oa de Oude Kwaremont op het bord.

Succes aan allen en vooral ENJOY!!

Team Adapp supported by: #ExclusiveNetworks#Denys #ArgentaEeklo#TegelwerkenLippens#Schrijnwerken#Beelaert FietsenCycloon#Fixovelo# CrescenDo#Ridley#Sportscontrol#BBB#Fiesiek#

One Comment

Leave a Reply