Skip to main content

De voorbije weken stonden verschillende AdApp’ers aan de start van verschillende disciplines, van skeeleren naar MTB’en en al zwemmend weer terug om een paar triathlon`s te doen. We hebben van zeer goede naar wat mindere resultaten behaald, dat duid alleen maar aan dat het niet altijd zo simpel is. Een verslagje over onze verschillende uitslagen volgt nog wel.

Dit weekend hebben we weer wat Ironman geweld op het programma. Voor ne keer mag onze Wannes aan de verkeerde kant van de weg rijden, of beter gezegd hij moet aan de verkeerde kant rijden want hij start in Bolton.

 

Veel succes Wannes. Bring it home!! 

Aaron daarentegen moet aan de goede kant rijden tijdens de powerman in Aarschot. In Eeklo passeerde Aaron tijdens het fietsen zodanig rap dat heel het tijdsregistratie systeem daar tilt is geslaan. Dus we zijn benieuwd na enkele weken verdere opbouw naar de 1/2 van Deinze wat dat gaat geven.

    

De volgende manche van de Wallonia cup staat dit weekend gepland. Michel gaat een frietje stekken aan de Baraque de Fraiture om er daarna met zijne nieuwe Ridley er n`n serieuze patat op te geven 🙂 !!

En Sven tenslotte gaat in Otterlo de pil van het WK gaan weg skeeleren en vertrouwen tanken voor het EK.

Succes allemaal en keep it safe!!!

Roald

Leave a Reply