Skip to main content

Toch wel 1 van de hoogtepunten van het sportjaar wereldwijd is het WK Ironman full distance in Kona Hawaii. De sportieve medemens onder ons zal ook wel gezien hebben dat de laatste dagen opvallend veel artikels verschenen over het WK Ironman in Hawaii. Meer dan andere jaren wat alleen maar aanduid dat de triatlon aan populariteit aan het winnen is.

Toevallig genoeg, alleé toevallig is dit eigenlijk niet staat Dominic in Hawaii aan de start om de kleuren van Team AdApp te verdedigen. Naar mijn bescheiden mening in topvorm. Al zal hij dat zelf niet bevestigen. Dat is eigenlijk ook niet belangrijk, alleen al aan de start staan is een prestatie en bovendien een droom van vele triatleten.

Wij duimen ten volle. Genieten is de boodschap voor Dominic. Het thuisfront is uiteraard benieuw wat het gaat worden. Mario is onze lokale reporter ter plaatse, gesteund door Jo en kids die live de situatie kan terugkoppelen (grimassen zeggen soms meer dan tijden op een app’je).

Voor het homefront, Dominic heeft nr 1466, live te volgen via de IRONMAN app of via https://www.ironman.com/triathlon/coverage/athlete-tracker.aspx?race=worldchampionship&y=2019#/tracker/RR58AD7H

Enkele foto’s van de laatste dagen van de voorbereiding die een goed beeld geven van het parcours…

Succes Dominic, keep it safe!!

 

 

Leave a Reply