Skip to main content

In alle hectiek van de warmste week is het waarschijnlijk toch wel de moment om de opbrengst van onze quiz bekend te maken. Het was onze derde quiz en dankzij onze quizmaster Koen Van Petegem wederom een editie om tevreden op terug te blikken met veel krakende hersenen in de zaal.

Zoals ieder jaar schenken wij de volledige opbrengst van de quiz aan Studio Nona, die een onderdeel is van het kinderkankerfonds. Meer info op https://www.kinderkankerfonds.be/projecten-en-activiteiten/studio-nona/

De totale opbrengst van onze quiz dit jaar is het mooie bedrag van 2239 Euro.

Ondertussen zijn we druk doende om de laatste euro`s te verzamelen om de totale opbrengst  van al onze initiatieven in 2019 voor het Kinderkankerfonds te bepalen. In de loop van volgende week maken we dit bekend.

Special thanks aan Koen om geheel vrijblijvend onze quiz uit te werken. Dank ook aan de St Jozef School om het ter beschikking stellen van de zaal.

Dank aan alle sponsors die hebben gezorgd voor een mooie prijzen tafel. De lijst is te lang om ze te publiceren maar jullie weten ongetwijfeld dat we jullie dankbaar zijn.

Volgende week meer nieuws over het finale bedrag… De eerste berekeningen zien er goed uit..

gr

Team AdApp

       Tegelwerken Lippens

Fiesiek   

 

Leave a Reply