Skip to main content

Net als de voorbije 2 jaar  is de laatste week van het jaar voor ons het moment om onze bijdrage door te storten aan het Kinderkankerfonds.

Met de nodige fierheid kan ik stellen dat de leden van Team AdApp niet alleen sterk gepresteerd hebben in allerlei wedstrijden in Europa en ver daarbuiten maar ook in het verzamelen van de broodnodige centen.

Dit jaar schenken wij een totaal bedrag van 10750 Euro aan het kinderkankerfonds. Een absoluut record en een cijfer die alleen maar mogelijk was door de inzet van het ganse team.

Names Team AdApp:

Dank aan alle aanwezigen op ons eetfestijn of quiz en gulle bijdragen tijdens onze tombola’s.

Special dank gaat uit naar:

   

       

om ons zowel financieel als materieel te ondersteunen tijdens onze activiteiten (quiz, eetfestijn, stage enz). Zonder deze extra steun hadden we nooit dit resultaat kunnen halen.

Uiteraard kan Team AdApp enkel bestaan dankzij onze trouwe sponsors die er voor zorgen dat naast het sportieve luik er ook ruimte is om extra sportieve zaken te organiseren:

   Fiesiek         Tegelwerken Lippens

Met dit laatste bericht van 2019 rest mij enkel nog om iedereen een prettig eindejaar te wensen en vooral een gezond en sportief 2020.

Team AdApp

 

 

 

 

Leave a Reply