Skip to main content

Ja dames en heren, indien jullie snel eventjes naar buiten kijken is het duidelijk dat de zomer in aantocht is… Het is een kwestie van ver genoeg te kijken. Voor onze leden betekent dit dat stilaan de weken van de waarheid op komst zijn of reeds bezig zijn.

In het vorig bericht hadden we reeds onze nieuwe leden in 2019 kort aangekondigd. Sinds enkele dagen staan ze nu ook te blinken op onze team pagina met een kleine beschrijving van hun bio, prestaties en ambities. Ik zou zeggen allen daarheen zodat jullie Tits, Liselot, Jochem, Jordy en Jochen beter leren kennen. https://www.teamadapp.be/teamoverzicht/team/

Zoals gezegd, we zijn toegekomen aan de weken van de waarheid. Kijk maar eens op onze kalender en dan zullen jullie zien dat het vanaf nu de ene mooie wedstrijd na de andere is. https://www.teamadapp.be/wedstrijden/

Onze MTB’ers Jochem en Michel zijn sinds gisteren aan de slag in onze eigenste ardennen. Daar wordt nu de Belgian Mountainbike challenge gereden, een vierdaagse MTB race met de beste mountainbiker van de lage landen aan de start. Gisteren was de proloog, vandaag stage 1.

Voor de aandachtige lezers onder jullie, dat is idd waar mr Van der Poel himself ook aan de start staat. Ik moet zeggen dat beide heren redelijk sterk aan het presteren zijn. De rit van vandaag was er eentje van 80km met 2300hm. Michel was vandaag 3de in zijn categorie en Jochem 11de. In het algemeen klassement staan ze na dag 2 op een mooie 11de en 28ste plaats van de 350 overblijvende deelnemers. En dat het lastig is denk ik dat volgende foto wel toont:

Morgen rit 2 in lijn, La Roche-Bertogne-La Roche 95km en 2950hm. De koninginnenrit zoals ze zeggen. Alle info en live volgen kan via de website www.bemc.be. Benieuwd wat beide heren nog in petto hebben de komende 2 dagen. Maar na de inhaalrace die ze vandaag hebben gedaan denk ik dat het beste nog moet komen. Dive safely in Houffalize zou ik zeggen!!

In ongeveer dezelfde omgeving gaat zondag Maarten Van Den Vijver  aan de slag in zijn eerste doel van het jaar. http://www.granfondo-espacecycles.be/

Een cyclo van 160km met 2300hm. Na een succesvolle stage in Mallorca met de nodige hoogtemeters en km’s gaat Maarten ongetwijfeld vlammen. En ze voorspellen droog weer dus alle registers mogen open.

Benieuwd naar de finale resultaten van deze 3 straffe mannen op 2 wielen.

gr,

Ro

 

Leave a Reply