Skip to main content

Haloha beste lezers

Vorig week kreeg ik 1 van die gekende berichten op Facebook: “een vriend is jarig”, Endurance Team AdApp viert namelijk zijn vierjarig bestaan. De tijd gaat snel, bijzonder snel moet ik zeggen. Ik kan het niet geloven dat het ondertussen al vier jaar geleden is dat we ons klein maar nobel team boven de doopfont hebben gehouden.

Bij een verjaardag is er altijd iets te vieren en naar jaarlijkse gewoonte schenken we eind December een bedrag aan het KinderKankerfonds. Wat 2020 betreft was het inzamelen van geld uiteraard geen evidentie. Een werking als sportteam of gelijk welke andere vereniging was al moeilijk te behappen, laat staan het inzamelen van geld voor een goed doel. Voor ons betekende de covid saga: geen wedstrijden, niet samen trainen, geen team-bijeenkomsten maar ook geen eetfestijn, geen quiz, geen tombola, noem het maar op…

Maar wat er wel is na 4 jaar bestaansrecht, is dat andere mensen mee springen op ons initiatief. Zo ook onze vrienden van Bro.Go die dankzij het organiseren van open water zwemmen geld hebben ingezameld voor het KK fonds.

Onze samenwerkend verbondschap krijgt een enthousiast vervolg in 2021 (later meer daarover) maar het is absoluut mooi dat onze team filosofie vrijblijvend wordt overgenomen door andere organisaties.

“Van stappen tot stunten … van enthousiaste rookie tot doorwinterde subtopper, Team AdApp ondersteunt elk doel op een waardevolle manier ongeacht het niveau. En finaal bewegen we allemaal voor kinderen met kanker voor wie elke stap voorwaarts een stunt is! Zo koppelen wij onze passie graag aan een sociaal engagement.”

In 2020 hebben we dankzij onder andere een bijdrage van 1150 Euro door Bro.Go een bedrag kunnen schenken van 3080 Euro aan het VZW Kinderkankerfonds. De voorbije 4 jaar hebben we ondertussen reeds 28252 Euro ingezameld voor dit uitermate belangrijke initiatief. Een briefje zoals onderstaande doet altijd zoveel deugd en geeft alleen maar energie om er in 2021 terug volle bak tegen aan te gaan!

Zoals jullie reeds weten, maar ik het niet genoeg herhalen: Dit is enkel mogelijk dankzij de trouwe steun van onze sponsors. Dankzij hun bijdrage kunnen wij onze filosofie verderzetten.

                      Tegelwerken Lippens                          Fiesiek

                   

Leave a Reply