Skip to main content

Na een aantal uitstekende prestaties van verschillende AdApp’ers de voorbije weken zijn we dit weekend weer volop in beweging.

Eventjes toch een paar prestaties in de spotlight zetten. Maarten reed een uitstekende Frank Schleck cyclo en plaatste zich voor het WK cyclo in Varese. Met een gemiddelde van 37.5km/h en een totaal van 2000Hm op 151km door Luxemburg vliegen is toch wel een straffe prestatie.

Overall een 65 plaats op 1500+ deelnemers. Proficiat Maarten!!

Wannes Weylin ging dan de uitdaging aan met de natuur in La Roche in de Trinatura. Na 6u43m  afzien op een mooie 26ste plaats geëindigd van de 70 starters. Een uitstekende prestatie op een loodzwaar parcours.

En dan last but not least.

Jurrie die aan de start stond in Slovenie op het WK challenge 1/2 distance. Eindtijd 4U33, een uitstekende 69ste plaats van de 522 deelnemers, 18de in zijn age group. Het doet het beste vermoeden voor de challenge Roth op 1/07.

En dan dit weekends line up:

 

Michel is full gaz aan het geven in Oostenrijk tijdens de Alpentour trophy, een driedaagse mountainbike. Benieuwd naar het finaal resultaat.

Mario, Nick en Aaron staan aan de start in de Kallemoeie triathlon in Beernem. Benieuwd wie er als eerste van Adapp over de lijn gaat lopen, kruipen, rollen… Have fun boys!!!

Wim gaat richting Nederland voor de triathlon in Terheijden.

Ons wedstrijdbeest Wannes gaat eens de zwemtoer op en neemt deel aan de zwem challenge in Geraardsbergen. 3000m ploeteren in de Gavers. Een beetje fun ter voorbereiding op zijn Ironman in Bolton.

En uw plaatselijk reporter gaat de challenge triathlon in Geraardsbergen betwisten. Wannes gaat het spoor trekken in de Gavers voor me dus dat kan al geen probleem zijn. Vooral benieuwd naar de beklimming van de muur met dat TT fietste…

Veel succes iedereen en vooral keep it safe!!!

Team Adapp enkel mogelijk door de steun van onze trouwe sponsors!!!

#Exclusive Networks # Denys # Argenta Eeklo # Tegelwerken Lippens # Fietsen Cycloon # Beelaert # TLV Van de Velde # Fixovelo # Crescendo # Sportscontrol # Fiesiek # Fitopolis #

 

 

Leave a Reply