Skip to main content
Nieuws

Team AdApp 2018!!!

We zijn ondertussen al bijna juni 2018 en de drukke periode van de wedstrijden komt eraan. Door allerlei omstandigheden was onze website nog niet up to date maar vanaf heden is dit allemaal in orde. De site kreeg een face lift met allerlei mooie foto’s.

Team Adapp 2018 heeft ook een lichtjes andere vorm gekregen. We zijn uitermate blij om de komst van 10 nieuwe leden te mogen aankondigen. Van allerlei pluimage, skeeleren, MTB, enkele triatleten,  manusjes van alles en zo verder. Maar allemaal bereid om naast het sporten een extra inspanning te doen voor onze rode draad in het team:  een bijdrage aan een goed doel.

Welkom bij Team AdApp:

Wesly Vandeweghe

Bert Van de Vijver

Nick Van Eenooghe

Sven Mallezie

Steve Van Der Snickt

Patrick Blomme

Mario Coryn

Pieter Van Moorleghem

Lennert Grawet

Koen Grawet

Alle details van de nieuwe leden te vinden op de team sectie van de website.

De voorbije maanden zijn er al een paar serieuze prestaties neergezet door onze atleten en uiteraard gaat de intensiteit van het aantal wedstrijden de komende weken alleen maar omhoog.

Dit weekend staat Maarten Van de Vijver aan start van 1 van zijn grote doelen dit jaar: de Granfondo Frank Schleck in Luxemburg. Na een top 10 plaats in de afgelopen LCMT hebben we uiteraard hoge verwachtigen van onze Tom Dumoulin look a like. Kan hij zich net als vorig terug plaatsen voor het WK cyclo…

Wannes Weylin gaat richting La Roche om zijn debuut te maken in een cross triatlon. De trinatura in La Roche. 2km zwemmen, 56km MTB (2100hm) en 17km trial run (650hm). Stevige kost dus. Succes Wannes.

Volgende week zondag gaat Jurrie in Slovenie aan de slag in het WK ½ triatlon Challenge waar hij zich wist voor te plaatsen vorig jaar in Geraardsbergen. Een eerste grote conditie test als voorbereiding op Roth.

Michel neemt dezelfde dag deel aan de volgende wedstrijd in de Wallonie cup en Sven Mallezie staat aan de start aan de volgende mange van het skeeler circuit.

Alle atleten veel succes toegewenst. Resultaten zullen te vinden zijn op de blog of facebook pagina.

Leave a Reply