Skip to main content

Kort maar krachtig berichtje van deze keer met wat extra sfeerbeelden van Team AdApp’s uitstappen afgelopen weekend.

Lizzy bracht na 30j terug een bezoek aan de Heizel om deel te nemen aan het BK atletiek. Na een typisch Belgisch organisatorische wanorde wist ze 5min voor haar 800m serie dat ze uiteindelijk kon deelnemen. Verre van ideale omstandigheden dus om een goed resultaat te halen. Ondanks alles heeft ze haar best tijd verbeterd met bijna 2 s naar 2.18.09. Op naar het EK in Denemarken dus!!

Michel was aan het werk in Paal  op de volgende episode van de Flanders cup MTB. Ondanks een verkeerde banden keuze gepaard gaand met het nodige kunst en vliegwerk toch weeral een top 10 plaats behaald. Nu opladen naar het BK masters in Erezee.

 

Jurrie en Wannes stonden aan de start in de challenge in Geraardsbergen voor een 1/2 triathlon.

Voor Jurrie een eerste echte test als voorbereiding naar de Ironman in Hamburg op 13/08. Wannes was op zoek naar de bevestiging van de goede conditie aangezien Zurich nu echt wel dichtbij komt.  Wannes kwam uiteindelijk als 104de (van de 443 gestarte) over de streep in een tijd van exact 5uur. Ready voor Zurich dus gezien de zwaarte graad van het parcours!!

Jurrie was on fire afgelopen zondag en behaalde een 23ste plaats in Geraardsbergen in een totale tijd van 4U27. 3rde in zijn age groep en dus terug een AdApp’er op het podium van een sterk bezette wedstrijd. Een volledig verslag kan je lezen op de website van onze secretaris en coach Dominic

http://dominicdecaluwe.be/content/%C2%BD-challenge-geraardsbergen-jurrie-van-waeyenberghe

Zoals jullie kunnen zien is er wel een nieuwe discipline toegevoegd aan triathlon. Namelijk zandbak lopen met Wetsuite. 🙂

Alle gekheid op een stokje, Jurrie heeft zich met dit resultaat geplaatst voor het WK challengers in Slovenie volgend jaar in Juni. Dikke proficiat Jurrie.

Zowel Dominic, Michael en Roald stonden aan de start in de Chtriman in Gravelines. Een wedstrijd voor zowel triathlon en duathlon.

Michael vertrok met heel wat vraagtekens na een blessure in de bil opgelopen tijdens… ok we gaan dit censureren. In ieder geval verliep de wedstrijd heel goed en Michael eindigde zijn duathlon (10km – 90km – 10km) in een tijd van 4:13 op de 20ste plaats (totaal 66 deelnemers). Na 2 weken vechten tegen een blessure een puik resultaat.

In de 1/2 triathlon behaalde Dominic een 17de plaats met een eindtijd van 4:20 en Roald een 49ste plaats met een tijd van 4:35. Hier ook tevreden gezichten en een bevesting van de trainingen van de afgelopen maanden. Enkele sfeerbeelden!!

          

Mochten jullie twijfelen wie die Robocop is met zijne fiets. Dat is de voorzitter van TeamAdApp, die blijft liever anoniem 🙂

Tot de volgende!!

Ro

One Comment

Leave a Reply