Skip to main content
Nieuws

Team AdApp: This weekends line up!!

By 30/06/2017januari 28th, 20182 Comments

Een nieuw weekend, uiteraard nieuwe uitdagingen die voor ons liggen.

Michel gaat aan de slag in de volgende mange van de Flanders cup in Paal. Hopelijk wat meer hoogtemeters deze keer om het verschil te kunnen maken. Alhoewel, in Paal is meer dan waarschijnlijk de enige hoogtemeter die je er kan vinden de lokale vluchtheuvel…

Hoogtemeters genoeg voor Jurrie en Wannes. Beide aan de start in de  Challenge in Geraardsbergen. Een 1/2 triathlon, eerst een beetje spartelen in de Gavers en nadien 2 * de Congoberg en Muur over gevolgd door een pittig loop parcours.

Michael, Dominic en Roald gaan aan de slag in de chtriman in Gravelines Frankrijk. Michael neemt er de duathlon voor zijn rekening, Dominic en Roald nemen deel aan de 1/2 triathlon. Gezien de tour de France net dit weekend begint hebben we de truien al verdeeld. Dominic gaat voor geel, Michael voor groen en uw webmaster voor de bollekes. Beniewd of het gaat lukken.

En last but not least, Lizzy gaat na 30 jaar de Heizel nog eens onveilig maken. BK open category staat op het programma. Misschien de ideale omstandigheden om haar persoonlijk record terug wat scherper te stellen….

Succes aan allen en drive safely!!

 

2 Comments

Leave a Reply