Skip to main content

Beste lezers, t’is al effe geleden dat we een nieuw post hebben gelanceerd. Daar is maar 1 reden voor en dat is omdat we in volle voorbereiding zijn voor ons fantastisch eetfestijn die gepland is op 14/09.

Kaarten te verkrijgen bij alle AdApp’ers in het Meetsjesland en daarbuiten. Dit gezegd zijnde, dat is niet de reden van deze post maar we hebben toch maar weer wat reclame gemaakt. Wisten jullie trouwens al dat het eten die avond gekozen is op basis van de verschillende landen waar onze atleten aan wedstrijden deelnemen.

1 van die mannen is onze Mario. De foto van de tram in de heading van dit bericht is trouwens niet zomaar gekozen. Vandaag is Mario opgestapt op tram 5.

N ’n zeer gelukkige verjaardag Mario.

Speciaal om dat te vieren gaat Mario morgen knallen tijdens de Ironman van Kopenhagen. Met een nieuw kanon van een Ridley fiets onder zijn kont gaat hij de kasseien in centrum Kopenhagen in het rond doen vliegen. Succes Mario. Uiteraard live te volgen via de Ironman app.

Morgen staat er ook een belangrijke afspraak op de agenda voor onze MTB’ers.

Tits, Michel en Jochem staan aan de start in de volgende etappe van de BAMS (www.marathonmtb.be), namelijk de Chouffe marathon ( http://www.chouffemarathon.com). Kan Michel zijn leiderstrui bij de masters 2 behouden. Op tijd in bed jongens en meisjes, met de voorspelde regen van morgen zal het een lastige worden.

En dan nog twee sprint konijnen die morgen gaan starten in de MR. T triathlon in Gent. Lennert en Kristof gaan in Gent het beste in zichzelf geven om hun persoonlijke records te verpulveren.

De titel van het artikel liegt dus niet, een drukke dag morgen om iedereen te volgen. Succes aan allen en vooral keep it safe!!

Ik ga nu terug over naar de orde van de dag, patatten schillen zodat we tijdig klaar zijn voor de 14de.

gr,

Roald

Leave a Reply